Girbau allarga les seves promocions en rentadores amb barrera sanitària BW i plegadors FTMAXI
Les promocions estaran vigents fins a finals d'any i suposen un incentiu més per als clients en presentar descomptes interessants
16/09/2016
Girbau allarga les seves promocions en rentadores amb barrera sanitària BW i plegadors FTMAXI

Girbau mantindrà les promocions de descompte que va llançar per a les rentadores amb barrera sanitària BW i per als plegadors FTMAXI malgrat que aquestes finalitzaven inicialment el passat mes d'agost. El nou termini de vigència serà fins al 31 de desembre d'aquest any, el que permet a Girbau continuar fomentant i premiant la compra de la seva maquinària de bugaderia durant els propers mesos.

La promoció per a rentadores amb barrera sanitària BW de Girbau ofereix un descompte en la compra dels models BW1200, BW1400, BW1700 i BW2000, així com també l'extensió de garantia a 2 anys i el servei d'instal·lació gratuït. Les rentadores amb barrera sanitària BW de Girbau suposen una opció idònia per a hospitals i clíniques en evitar la contaminació creuada entre roba neta i bruta.

D'altra banda, la compra de plegadors FTMaxi de Girbau està bonificada amb un descompte addicional que pot ampliar-se si es compra més d'una unitat. El plegador de tovalloles FTMAXI és especialment recomanat per a hotels i bugaderies ja que els ofereix un plegat impecable de les tovalloles en menys temps i amb un cost reduït respecte al plegat manual.