Girbau Alacant realitza sessions de formació per a tintorers i governantes a Múrcia i a Alacant
Els processos de rentat de Girbau i les novetats en la seva maquinària de rentat i assecat van ser els principals temes a tractar
11/04/2014
Girbau Alacant realitza sessions de formació per a tintorers i governantes a Múrcia i a Alacant

En el transcurs de les últimes setmanes, Girbau Alacant ha impartit diferents accions de formació dirigides a tintorers i a governantes d’hotels de les regions de Múrcia i Alacant. L’objectiu de les sessions és arribar als professionals del sector de la bugaderia de diferents àmbits per resoldre dubtes, compartir inquietuds i presentar les novetats més destacades de Girbau.

La Asociación de Tintorerías y Lavanderías de Murcia va rebre una formació coincidint amb la reunió que van celebrar el passat 25 de març a l’hotel Nelva (Múrcia). Per altra banda, el 26 de març l’hotel Montiboli de Villajoyosa (Alacant) va acollir una reunió formativa amb 20 governantes de la cadena hotelera Servigroup.

Girbau va presentar les noves rentadores i assecadores i va explicar a les governantes els avantatges dels seus processos de rentat, del pla renove Girbau i dels estalvis energètics que s’aconsegueixen amb els nous equipaments. La trobada també va servir per compartir experiències en bugaderia hostalera.

Finalment, el mateix 26 de març a Alacant, Girbau Group va dur a terme un curs de processos de rentat i Wet Cleanning. La responsable del GLT, Roser Zapata, va impartir una sessió sobre els fonaments del Wet Cleaning. L’acte va finalitzar amb el sorteig d’un carro de roba humida B-80. El curs es va dur a terme a la sala de premsa de l’Hèrcules Club de Futbol.

Després de l’èxit de les diferents accions de formació, es preveu l’organització de sessions similars per al proper any, que combinin les exposicions teòriques amb les demostracions pràctiques.