Girbau, a la fira Host 2013 de Milà
L’equip de Girbau va presentar les seves novetats en solucions de bugaderia per a hostaleria i restauració
16/10/2013
Girbau, a la fira Host 2013 de Milà

Girbau va presentar les seves novetats en solucions de bugaderia pel sector de l’hostaleria i la restauració a la fira Host 2013, celebrada a Milà del 18 al 22 d’octubre.

Durant els dies de la fira, Girbau va mostrar les noves prestacions de les seves màquines i va realitzar diferents demostracions per explicar els beneficis que aporten aquests avançaments tecnològics per convertir les bugaderies en més eficients i productives.

Segons el director de la filial italiana, Massimo Scatto, “Host és un esdeveniment on no podíem faltar. La nostra voluntat ha estat aprofitar la fira per mostrar als nostres clients com l’estalvi energètic, de temps i de recursos permeten augmentar la competitivitat de les bugaderies i obtenir un important retorn en rendiment i estalvi”.

El sector de l’hostaleria i la restauració ha pogut veure el conjunt complet de la maquinària que poden necessitar als seus negocis, com les rentadores de la Sèrie 6 i les assecadores ED Ecodryer en diferents capacitats, i les planxadores-assecadores PB.

Host ha reunit a Milà més de 1600 empreses internacionals i 125.000 visitants professionals del món de l’hostaleria, la restauració i el retail.