Girbau a Austràlia equipa la bugaderia social Vanguard Laundry
La bugaderia Vanguard Laundry d'Austràlia va celebrar la seva inauguració el dilluns 16 de gener amb una proposta de bugaderia inclusiva
19/91/2017
Girbau a Austràlia equipa la bugaderia social Vanguard Laundry

La bugaderia Vanguard Laundry de Toowoomba (Queensland - Austràlia) va celebrar la seva inauguració el dilluns 16 de gener amb una proposta de bugaderia inclusiva que ofereix oportunitats laborals per a més de 40 persones amb problemes de malaltia mental. El negoci compta amb el suport del St Vincent s Private Hospital, que ha externalitzat el servei que fins ara realitzava en el seu bugaderia interna amb un contracte de llarga durada de nou anys.

La filial Girbau a Austràlia ha equipat la bugaderia completa amb sistema de túnel de rentat i tren per planxar. Les màquines adquirides permeten a aquesta iniciativa social oferir un servei de màxima qualitat a través d'un equipament fàcil d'utilitzar, ergonòmic i molt eficient, el que es tradueix en un augment de la productivitat i la rendibilitat de l'empresa.

Vanguard Laundry és la instal·lació d'empresa social d'ocupació més gran d'Austràlia i està dirigida per l'organització sense ànim de lucre Toowoomba Clubhouse dedicada a la millora de la salut i experiència vital de les persones amb discapacitat mental. La bugaderia ha comptat amb el suport del Govern Federal d'Austràlia, Westpac, Westpac Foundation, The Paul Ramsay Foundation, AMP, Ian Potter Foundation i el filantrop local Ian Knox. El primer ministre d'Austràlia, Malcolm Turnbull, va estar present en la inauguració de Vanguard Laundry per mostrar el suport institucional a la bugaderia social.