Fem costat a l'Hospital Clínic de Barcelona en la seva lluita contra la COVID-19
La bugaderia instal·lada per Girbau permetria rentar i desinfectar diàriament fins a 720 quilos de roba dels sanitaris
08/04/2020
Fem costat a l'Hospital Clínic de Barcelona en la seva lluita contra la COVID-19

En el context actual, la neteja i desinfecció tèxtil forma part de la cadena sanitària com un element crucial en la contenció de la transmissió de la COVID-19. Per això, des de Girbau volem solidaritzar-nos amb tots aquells que lluiten dia a dia des de primera línia contra aquesta pandèmia.

Des de divendres passat l'Hospital Clínic de Barcelona compta amb una bugaderia portàtil -Mobile Laundry Mini- cedida per Girbau amb l'objectiu de donar suport al centre en la neteja i desinfecció de teixits. La maquinària permetrà rentar i desinfectar cada dia fins a 720 quilos de roba de personal mèdic del centre, així com fer proves del comportament de determinats materials a la rentada.

La cessió ha estat possible gràcies també als col·laboradors habituals de Girbau, que s'han posat a la disposició de la companyia de forma totalment altruista per a poder dur a terme aquesta acció solidària. Transgranollers ha col·laborat transportant la bugaderia portàtil des de Vic fins a l'Hospital Clínic de Barcelona. La posada a punt de la maquinària ha estat a càrrec de Routixe, companyia que a més ha enviat un tècnic per a ajudar amb el muntatge de la maquinària a l'hospital. Nordlogway ha enviat les garrafes de producte químic necessari per al funcionament de la bugaderia. A més, Repsol ha cedit i posat en marxa quatre bombones de gas propà i Jordi Curós ha col·laborat realitzant la certificació de gas necessària perquè la bugaderia comencés a funcionar.

Així mateix, des de Girbau s'ha ofert formació al personal de bugaderia del centre hospitalari per a la utilització dispositiu de bugaderia portàtil Mobile Laundry mini.