Éxito de Girbau en Clean Show 2017
Girbau participó en la feria de Las Vegas junto con su filial Continental Girbau, aumentando considerablemente sus resultados comerciales
01/07/2017
Éxito de Girbau en Clean Show 2017

Girbau i la seva filial nord-americana Continental Girbau van participar recentment a la fira Clean 2017 de Las Vegas (5-8 de juny), en la qual van donar a conèixer nous productes i tecnologies. Els seus estands de bugaderia interactius (3415 i 3412) van incorporar mostres de maquinària industrial, comercial i Vended i van captar l'atenció de nombrosos visitants de tot el món, el que va permetre a Girbau obtenir rècord de vendes i un ampli reconeixement en el sector.

"Vam descobrir molt més que la nostra àmplia oferta de productes", va dir el president de Continental Girbau, Mike Floyd. "Vam presentar el compromís personal del nostre equip amb els nostres clients, innovacions i solucions úniques. La fira va ser un gran èxit, amb més de 800 contactes, vam duplicar les oportunitats de negoci en comparació amb el passat Clean Show 2015".

Van estar presents representants d'Espanya, Austràlia, Regne Unit, Amèrica del Sud, Àsia i Àfrica. En conjunt, més de 49 representants van assistir els visitants als estands. Girbau també va donar a conèixer la seva nova tecnologia de realitat virtual, GirbauMax, que permet als usuaris accedir i dissenyar les seves pròpies bugaderies industrials, comercials o d'autoservei. Més de 150 visitants d'estands es van inscriure i van participar en l'experiència de GirbauMax. Guillem Clofent, director general de Girbau, va considerar la iniciativa com a molt encertada: "Expressem l'esperit innovador del nostre equip, va ser una fira emocionant i ens sentim orgullosos de poder compartir amb tots els nous productes".

Els productes de robòtica de Girbau estaven en constant funcionament, incloent el plegador de tovalloles FT-Maxi, el nou alimentador DRB i el plegador FRB, l'assecadora ST1302 i la Compact 5-in-One, un planxadora que de forma automàtica introdueix, planxa , plega, apila i acumula la roba. També estaven disponibles altres productes de bugaderia comercial. "La gent no podia treure la vista de la nostra maquinària automatitzada", va dir Floyd, "els visitants de l'estand van tenir temps i recursos amplis per aprendre més sobre ells".

En bugaderia Vended, el line-up complet proposat per Girbau va atreure molts visitants interessats en el desenvolupament de negocis de bugaderies autoservei i la capacitat de reemplaçar l'equip de què disposaven. La nova rentadora de 32 kg de capacitat es va donar a conèixer com a màquina independent recentment agregada a la sèrie HS6, amb velocitats altes de centrifugat que arriben a la força de 400 G, una eficiència superior i l'exclusiu Control ProfitPlus® de Girbau. Ara, la sèrie HS6 ofereix models en diferents capacitats de 8, 13, 17, 24, 32 i 40 kg.
Altres productes exposats a la fira Clean 2017 per part de Girbau i la seva filial van ser les rentadores de Sèrie LS i RMS, màquines rígides, amb velocitats d'extracció programables que arriben als 200 G.

L'estand va atreure també inversors interessats en el concepte d'Express Laundry Center, un servei de bugaderia amb marca i claus en mà que combina rentadores HS i assecadores amb múltiples serveis, formació operacional i suport de màrqueting i administració. "Molts venedors de bugaderia van descobrir amb entusiasme més informació sobre com afegir nous fluxos de rentat. Les planxadores PB van cridar l'atenció dels amos de bugaderies autoservei interessats en oferir serveis comercials per planxar. És l'onada del futur", va dir Floyd. "Els propietaris estan instal•lant planxadores per obtenir nous comptes comercials que requereixen roba de llit i taula amb acabats perfectes".