Èxit de participació en la fira parisenca Jet Expo 2017
La 7ª edició de la JET Expo ha tingut lloc del 14 al 16 d'octubre de 2017 i ha estat dedicada al desenvolupament dels negocis
17/10/2017
Èxit de participació en la fira parisenca Jet Expo 2017

Cada dos anys, durant uns dies, els professionals del sector de la bugaderia i, més concretament, del Wet Cleaning, es reuneixen a la fira Jet Expo, a la Porte de Versailles de París, per descobrir les ofertes i innovacions del sector.

El més destacat de l'edició Jet Expo 2017 ha estat la qualitat dels intercanvis. Girbau ha estat present a la fira i ha compartit estand amb el fabricant japonès d'equips d'acabat Sankosha, dels quals n'és el distribuïdor.

Així doncs, els visitants de la fira van tenir l'oportunitat de veure funcionar a l'estand de Girbau maniquins diferents (grup de camisa, jaqueta i pantaló, etc.) i també es van poder assessorar amb Pascal Allaert, que té el títol de "Millor obrer de França" (MoF). Tot això en el nostre espai de Wet Cleaning equipat amb un pack format per una rentadora HS-6017 i una assecadora ED340 Wet Cleaning – Aquatouch.

Un altre dels focus d'interès de l'stand de Girbau va ser GirbauMax®, una aplicació de realitat virtual que permet al client dissenyar la seva pròpia bugaderia i, posteriorment, passejar-s’hi virtualment. Girbau valora molt positivament la seva presència a Jet Expo i agraeix als assistents l'interès i la confiança que han demostrat en les seves propostes de bugaderia.