Èxit de les Global Laundry Solutions de Girbau a Texcare
Les novetats de l'estand i la convenció Girbau Social Event van ser els dos principals focus d'atenció
22/06/2016
Èxit de les Global Laundry Solutions de Girbau a Texcare

Girbau valora molt positivament la seva presència a Texcare. El grup ha presentat les novetats en productes, les noves solucions en projectes, els avenços en consultoria de bugaderia i les perspectives empresarials de la companyia tant a l'estand, com en la convenció per a clients i distribuïdors que va tenir lloc diumenge a la nit.

Girbau ha mostrat els nous productes per aconseguir: la màxima eficiència en planxa (planxadora PB i sistema Optifeed), la màxima eficiència i ergonomia en bugaderia industrial (sistema de càrrega per aspiració de l'assecadora ST1302, introductor DRB3, plegador FRB i sistema de càrrega aeri pel túnel de rentat TBS de Girbau) i com aconseguir bugaderies autoservei rendibles (amb la presentació inclosa de la nova HS6024).

L'estand de Girbau va ser un dels focus de Texcare i va rebre una gran quantitat de visites de diferents punts del món. Durant la fira es va treballar en un gran nombre de projectes in situ.

En el marc de Texcare, el diumenge 11 de juny es va celebrar el Girbau Social Event, un acte en forma de noticiari en el qual la direcció de Girbau va valorar la situació de creixement continuat de l'empresa, es van donar a conèixer les Global Laundry Solutions, i es va comunicar l'expansió internacional de Girbau a través de la participació dels International Sales Directors com a reporters de cada zona. Al final de l'acte es van sortejar 3 viatges a Barcelona amb visites als centres de producció de Girbau i també una promoció per assecadores ED Series. El partit de futbol entre Alemanya i Ucraïna de l'Eurocopa 2016 i un suculent Finger Dinner van posar el punt i final al Girbau Social Event.

Durant la convenció, la CEO de Girbau, Mercè Girbau, va destacar que "estem molt orgullosos del creixement de Girbau i dels fruits que estem recollint d'un esforç compartit per l'equip de Girbau al costat de clients, proveïdors i tots els que interaccionen amb el grup. Hem tancat el 2015 amb una facturació de 134 M EUR. Com a negoci familiar apostem per créixer, mantenint sempre els valors del grup: honestedat, compromís, vocació de servei, entusiasme i passió pel que fem ".

Per la seva banda, el director general de Girbau, Guillem Clofent, va destacar les línies de treball del primer semestre de l'any com l'increment d'efectius dels serveis tècnics, el servei de lliurament de recanvis urgents en 24 hores, el desenvolupament d'eines per a la concepció i disseny dels projectes de bugaderia, així com nous serveis financers i packs de manteniment.

 "Hem crescut i la nostra aposta és continuar amb un creixement de qualitat, sostenible i sòlid. Treballem amb visió de mig i llarg termini ", afirma el director general, qui també va destacar el pas endavant en el sector que suposen algunes de les noves màquines mostrades a Texcare com el plegador FRB i la rentadora HS6024.