Èxit de Girbau i la seva filial Girbau Shenguang Laundry Technology (Xangai) a Texcare Asia
El grup Girbau presenta les seves últimes innovacions: realitat virtual, Wet Cleaning, la nova rentadora HS6032 i nous productes
22/10/2017
Èxit de Girbau i la seva filial Girbau Shenguang Laundry Technology (Xangai) a Texcare Asia

Texcare Asia 2017 va ser el primer escenari on es va presentar internacionalment la nova filial productiva i comercial Girbau Shenguang Laundry Technology, per proveir la creixent i exigent demanda del mercat xinès.

Del 27 al 29 de setembre, a Xangai, el grup Girbau va mostrar les novetats en solucions de bugaderia i estalvi energètic, amb focus principal en sectors amb fort creixement com el Wet Cleaning, les bugaderies autoservei i les bugaderies industrials. En Wet Cleaning es van presentar els sistemes Aquatouch® i All WET®, dues solucions integrals de Girbau desenvolupades respectivament juntament amb Seitz i Bufa, dos partners líders de mercat i de llarga trajectòria en productes químics per a aquest procés de rentat.

També va destacar la nova rentadora HS6032 de 32 kg de capacitat i el nou plegador de roba plana FR + per a bugaderies industrials.

Un altre dels punts d'interès va ser GirbauMax®, una aplicació de realitat virtual que permet al client dissenyar i posteriorment passejar virtualment per la seva pròpia bugaderia. D'aquesta manera té una sensació pràcticament real de com queda configurat el projecte, podent donar el seu feedback en temps real per finalitzar-la i aconseguir exactament la instal·lació que pretén el client. GirbauMax® es va constatar com una eina increïble per planificar al detall cada projecte.

A l'estand de la nostra filial a la Xina, Girbau Shenguang Laundry Technology va presentar la nova assecadora de gas, altament eficient i respectuosa amb el medi ambient, i el tren de planxa alta velocitat.

Durant la fira, l'equip comercial i tècnic de Girbau va treballar en diferents projectes de bugaderies amb gran capacitat de producció a Àsia.

Recepció i visita al centre de producció Girbau Shenguang Laundry Technology per a clients i distribuïdors

El dia previ a la inauguració de Texcare, Girbau va oferir una recepció per a clients i distribuïdors on es van presentar les línies estratègiques del grup tant a nivell global com en la zona Àsia Pacífic.

El dia 28 es va oferir un recorregut per les noves instal·lacions de Girbau Shenguang Laundry Technology. La factoria és la més moderna del grup, i incorpora tecnologies productives com a centres de mecanitzat per control numèric, tall de xapa per làser i plegadora automàtica de xapa tot això gestionat amb un modern sistema ERP integrat. Girbau Shenguang Laundry Technology s'ha convertit en la primera empresa internacional del sector d'equips per a la bugaderia que fabrica a la Xina tota la gamma de productes que requereix una bugaderia.

En el marc de Texcare Asia, també es va realitzar un acte de benvinguda al grup Girbau per als membres de Girbau Shenguang Laundry Technology, amb l'objectiu de donar a conèixer la història, valors i objectius estratègics del grup, així com enfortir les relacions entre els dos equips.