Èxit de Girbau en la seva participació en la fira Clean 2019 de Nova Orleans
Girbau Group va mostrar la seva àmplia oferta d'equips, solucions innovadores de bugaderia comercial, industrial i vended
15/07/2019
Èxit de Girbau en la seva participació en la fira Clean 2019 de Nova Orleans

El principal reclam d'atenció dels visitants i expositors va ser la demostració en viu del model ST2700 amb aspiració de càrrega, la Compact+ 5 en 1 de Girbau (introducció, planxat, assecat, plegat i apilat en una sola màquina), el plegador de tovalloles FT Maxi, el plegador FR+ i l'introductor automàtic DRF. Durant la demostració de la Compact+ es va mostrar l'eficiència de la màquina introduint grans peces, com a llençols, que sortien perfectament planxades, plegades i apilades.

Segons les paraules del president de Girbau Nord Amèrica, Mike Floyd, “la Fira va ser un gran èxit i ens va permetre connectar amb compradors interessats en els nostres equips i solucions en fase de projecte. Presentem nous productes i solucions en tots els segments de negoci dissenyades per a millorar la producció, l'eficiència i el rendiment del món de la bugaderia”.

Entre els productes de bugaderia comercial i industrial es va exposar l'àmplia gamma de rentadores HS Series d'alta velocitat d'extracció (400G) i amb capacitats de càrrega variades des dels 9kg als 155kg. Aquestes màquines ofereixen un disseny flotant per a una instal·lació simple i amb un control intel·ligent altament flexible. D'altra banda, també es van mostrar les diferents capacitats d'assecadores.

Tal com explica Mònica Cuatrecases, Màrqueting Manager Girbau Group “el Clean show és definitivament l'emplaçament perfecte per a Girbau al ser una fira on podem exposar molt més que productes i màquines. Gràcies al nostre personal expert vam poder compartir coneixements i explicar a diferents propietaris de bugaderies com expandir els seus negocis cap a altres segments del mercat”.

Per al segment del vended, Girbau va tenir l'oportunitat d'exhibir la seva gran oferta de rentadores flotants i rígides, així com les assecadores i les planxadores per a bugaderies d'autoservei. Entre altres solucions, va promocionar el Express Laundry Center, un concepte de bugaderia “clau en mà” d'alta velocitat.

Segons Joel Jorgensen, vicepresident de vendes de GNA, “vam triar la línia de rentadores flotants més àmplia i diversa de la indústria de la bugaderia i la vam ampliar encara més en introduir la rentadora de 57 kg de capacitat de càrrega. Aquest model va ser presentat per la companyia 40 anys enrere i ha estat operant en el segment industrial, però des que està disponible per a bugaderies d'autoservei, ha generat un gran interès per als operadors”.