Es convoca una nova edició dels Premis Innovacat, que coorganitza Girbau
La convocatòria dels premis, que tenen com a objectiu potenciar el teixit econòmic del nostre territori, està oberta fins el 30 d'abril
10/02/2012
Es convoca una nova edició dels Premis Innovacat, que coorganitza Girbau

Girbau coorganitza una nova edició, la quarta, dels Premis Innovacat, que tenen com a objectiu potenciar i dinamitzar el teixit econòmic i productiu del territori i premiar els projectes empresarials que sumin innovació i talent.

La convocatòria dels premis, que es van presentar el passat 1 de febrer al Museu del Coure, a la Farga Lacambra, està oberta fins el proper 30 d’abril. A banda de Girbau, les altres empreses organitzadores dels Premis Innovacat són Benito, Bonpreu, La Farga Group i Casa Tarradellas, a més de l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Manlleu. A l’acte de presentac ió hi van assistir Pere Girbau, conseller delegat de Girbau; Núria Macià, directora de l’OPE de Manlleu; Oriol Guixà, conseller delegat de La Farga Group; Miquelina Saborit,  cap de comunicació de Casa Tarradellas i David Poudevida, cap de comunicació i màrqueting de Bonpreu.

Els Premis Innovacat compten amb dues categories. La primera, el Premi Empresa Jove i Viatge Innovacat, que reconeix una empresa innovadora de fins a 5 anys d’activitat que destaqui per la seva capacitat d’expansió i creixement.  La dotació és de 12.000 euros. La segona és el Premi Avança i Viatge Innovacat, destinat a una empresa de més de 5 anys d’activitat que destaqui per la seva trajectòria i capacitat d’adaptació als canvis i a les noves oportunitats. La dotació d’aquest guardó és de 20.000 euros.

El Viatge Innovacat, una incorporació de l’edició d’enguany dels premis, és un viatge empresarial fet a mida per a l’empresa guanyadora per conèixer de primera mà les tendències del seu sector, incorporar noves idees per a innovar, fomentar la cooperació i ampliar la visió de l‘empresa.

Per a més informació: www.premisinnovacat.com