Enllaç entre Girbau, ESAT i CLC equipements per celebrar unes jornades sobre bugaderia inclusiva
Fréderic Whecler, de CLC equipements, simbolitza l'acord amb un repte de cursa de llarga distància des de Ruoms a Perpinyà
20/09/2017
Enllaç entre Girbau, ESAT i CLC equipements per celebrar unes jornades sobre bugaderia inclusiva

Girbau i el seu distribuïdor a França, CLC equipements, celebraran els propers 21 i 22 de setembre unes jornades d'estudi sobre «Rentat adaptat - Treball adaptat» a la seu de Girbau a Vic. La trobada servirà per conèixer bones pràctiques i intercanviar impressions entre representants de tots dos països. En la primera edició d'aquestes jornades hi participaran una dotzena de membres de les ESAT de Rhône-Alpes, institucions que tenen per objectiu la inserció social i professional de les persones amb discapacitat.

Un repte per la inclusió

L'esforç i voluntat de superació de Girbau i CLC equipements a favor de la bugaderia inclusiva es simbolitzarà també mitjançant el repte esportiu de Frédéric Whecler, col·laborador de l'empresa distribuïdora. Whecler, com a corredor de llarga distància, cobrirà la distància de 277km entre Ruoms i Perpinyà en un repte que va començar el passat dilluns 18 de setembre i que pretén finalitzar a l'aeroport de Perpinyà el dijous 21 de setembre al voltant de les 12.30h.

Es pot seguir el transcurs del repte a temps real