El centre de producció del Grup Girbau en França passa a anomenar-se Société Girbau Robotics
El canvi de nom és un pas més en el procés per impulsar la línia d’automatització per a grans instal•lacions de bugaderia.
29/10/2010
El centre de producció del Grup Girbau en França passa a anomenar-se Société Girbau Robotics

El centre de R+D i de fabricació que el grup Girbau té a França s’anomena, des del mes de setembre, Société Girbau Robotics, en substitució de l’anterior nom de Société Jean Michel.

El canvi culmina la reestructuració del centre per a potenciar la línia de maquinària d’automatització de processos que es fabrica en aquesta factoria.

Des de l’adquisició del centre de producció francès, el treball conjunt de l’equip de Girbau Group a la seu central de Vic (Barcelona), juntament amb l’equip d’R+D i d’operacions a Aix-les-Bains, han completat la renovació de tota la gamma d’introductors, plegadors, apiladors i sistemes de càrrega aeris.

La suma del coneixement de l’equip francès tant pel que fa el mercat com els productes, juntament amb el bagatge de Girbau en el mercat internacional ha permès fer un salt cap endavant en fiabilitat, qualitat i prestacions de la maquinaria.

 

Estructura comercial a França

Un altre dels canvis introduïts per part del grup Girbau és la restructuració de la xarxa comercial en el mercat francès, liderada pel director general de Girbau França, Antoni Conill.

L’equip comercial existent a Aix-les-Bains, especialitzat en grans bugaderies, s’ha unit a la delegació central de Girbau a París per tal d’evitar solapaments de processos i optimitzar l’atenció al client.