Easy Load, la opció més econòmica en l’ajuda de càrrega i de descàrrega de rentadores
La opció pot activar-se en les rentadores de la Sèrie 6, de 57kg i 110kg de capacitat, que incorporen el sistema (OPCIONAL)
10/08/2011
Easy Load, la opció més econòmica en l’ajuda de càrrega i de descàrrega de rentadores

Girbau ha desenvolupat un sistema d’ajuda en els processos de “càrrega” i “descàrrega” de les rentadores estàtiques amb gran capacitat.

Es tracta de l’opció Easy Load”, que pot aplicar-se en els models HS-6057 (57kg) i HS-6110 (110 kg) de les rentadores de la Sèrie 6 de Girbau.

L’objectiu és facilitar la càrrega i la descàrrega de la màquina, sobretot en les màquines de gran capacitat, que són les que requereixen un esforç físic superior.

En l’actualitat, les rentadores de gran capacitat poden ser estàtiques, o bé, basculants, opcions disponibles en les nostres màquines d’origen. Si bé, els sistemes basculants són efectius i de gran ajuda en les operacions de càrrega i descàrrega, són mecanismes costosos que encareixen la màquina. Així, una part dels clients desestimaven l’opció basculant per qüestió de preu i es quedaven sense sistema d’ajuda en càrrega i descàrrega.

 “Easy Load, una solució econòmica”

CARGA: Entrada d’aigua i girs de bombo amb la porta tancada.

Comencem a carregar la màquina fins que el bombo estigui del tot ple, després és quan activem la funció de Easy Load,  tanquem la porta, després, entrarà aigua per l’entrada seleccionada i farem girar el bombo fins a compactar la roba, a continuació tindrem espai suficient per carregar de nou la màquina fins la carrega nominal.

L’aigua utilitzada per la compactació és reutilitzada en la fase del pre-rentat, així no es malgasta.

La descàrrega d’una rentadora de gran capacitat també genera dificultats, ja que la força que provoca sobre la roba durant el procés de centrifugat deixa la carrega compactada al voltant del bombo.

Amb Easy Load, l’operari només descentra la càrrega, és a dir, tira en un punt de càrrega fins els centres i els girs del bombo fan que la roba es desenganxi de manera fàcil. Només tindrem que estar atents, en treure la roba que està deslligada al carro. Repetirem aquesta acció tantes vegades com sigui necessari.

Aquest sistema de descàrrega ens ajuda moltíssim per el pròxim procés dins de la bugaderia, ja que tindrem totes les peces soltes per a l’entrada de la calandra.

Un sistema segur

El sistema Easy Load compleix totes les normatives de seguretat exigides a la bugaderia. A més, per activar Easy Load es requereix accionar dos comandaments al mateix temps, assegurant així que l’operari té les mans ocupades a la botonera de control i evita que les introdueixi en el bombo mentrestant està girant per compactar la carga.

Amb Easy Load, la gama de rentadores de gran capacitat de Girbau s’amplia, Pot triar el model STAT, el model EASY LOAD (amb ajuda sense sistema basculant) y TILT (amb sistema basculant).

Un cop més, Girbau ha aconseguit donar resposta a una demanda del mercat.