Creix l'activitat de Girbau a Expodetergo
Nombroses persones de tots els continents van visitar l'estand centrat en la productivitat i l'estalvi energètic
15/10/2014
Creix l'activitat de Girbau a Expodetergo

Expodetergo 2014, a Milà, va ser un èxit per Girbau tant pel nombre de visitants com per les operacions que es van tancar a la fira.

El director comercial, màrqueting i serveis de Girbau Group, Toni Rubiés, assegura que "estem extremadament satisfets tant pels nous contactes com pels clients que han vingut per conèixer les novetats que presentàvem. S'han tancat operacions importants i els clients ens han confirmat que la nostra clara aposta per l'eficiència energètica i la productivitat és un encert ".

Un altre dels arguments que el grup va reforçar durant la fira va ser la seva àmplia gamma de producte que li permet equipar bugaderies de tot tipus i dimensió en qualsevol punt del món. En aquest sentit, durant Expodetergo Girbau va anunciar l'acord amb Lavatec que permet completar les seves gammes de producte amb productes fabricats per l'altra companyia - Productes industrials Lavatec fabricats per Girbau i viceversa.

Els visitants van aplaudir l'aposta per l'eficiència energètica amb novetats com la nova calandra pc80, l'introductor DRB, la nova gamma de rentadores sèrie RMS / RMG, la rentadora HS6024, l'assecador ST-1300 i totes les novetats dirigides al sector vended, que beneficien tant als usuaris finals com als propietaris de bugaderies autoservei.

Girbau va presentar Hidrodrain, la nova gamma de vàlvules de desguàs per a rentadores, fabricada per Girbau, que evita els problemes de fuites. Hidrodrain surt al mercat amb 3 anys de garantia o 200.000 cicles de la vàlvula. "Treballar amb components de qualitat i amb garantia és fonamental per garantir la fiabilitat dels nostres equips. Els nostres clients no es mereixen menys", afegeix Rubiés.

Expodetergo es va convertir també en un punt de trobada de l'equip de Girbau Group internacional que va treballar per atendre els visitants de cada àrea des de la proximitat geogràfica i cultural.