Convenció de l'equip Girbau al continent americà
Filials, distribuïdors i clients es van reunir a Buenos Aires per assistir a la presentació dels nous productes
02/04/2012
Convenció de l'equip Girbau al continent americà

Filials, distribuïdors, clients i consultors de Girbau de diferents països del continent americà han participat a la segona convenció Amèrica (GCA) del 18 al 20 de març a Buenos Aires (Argentina).

Aquesta és la primera ocasió que la convenció agrupa a països del continent americà, tant de parla anglesa com hispana.

En dos dies, els assistents procedents dels Estats Units, Mèxic i Argentina entre altres, van intercanviar experiències i opinions als seus respectius mercats i van seguir amb interès les presentacions dels nous productes del grup en rentat, assecat i planxat.

Les assecadores Ecodryer, les planxadores PB i el tren de planxat Compact van ser alguns dels focus d’interès, juntament amb les noves presentacions que s’han incorporat a les rentadores. La divisió industrial del grup, per la seva part, va presentar les novetats al tren de rentat i planxat, destacant les assecadores ST-1300 i el nou túnel de rentat Flexitunel.

La convenció va coincidir amb la inauguració de la nova bugaderia Tecnolav Premiun, equipada per Girbau. En el transcurs de la inauguració, la directora general de Girbau Group, Mercè Girbau, va afirmar que: “Aquesta bugaderia és la prova que el nostre eslògan Growing together és una realitat. Tecnolav va començar en un garatge, amb poques rentadores, i s’ha convertit en una gran instal·lació amb sistema de túnel. Ha crescut amb nosaltres”.

Per part seva, el director de vendes internacional, Santi Carol, va destacar “la gran feina de l’equip durant aquests dos dies. És enriquidor compartir experiències. Cada mercat és diferent, però l’esperit d’orientació al client és conjunt. Això és el que ens permet avançar”.

Durant la convenció, els assistents també van visitar la Swiss Medical Laundry, la bugaderia hospitalària sense túnel de majors dimensions que Girbau té en aquests moments a Amèrica.