Convenció de Girbau a Xangai en el marc del China Laundry Expo 2018
Girbau combinarà la seva presència a la fira internacional, amb un seminari per a clients, que inclou la visita a la fàbrica de Shenguang
18/07/2018
Convenció de Girbau a Xangai en el marc del China Laundry Expo 2018

Girbau i el seu centre de producció a la Xina, Girbau Shenguang Laundry Technology, seran presents a la fira China Laundry Expo 2018 que té lloc del 18 al 20 de juliol a Xangai. Es tracta de la trobada més important a la Xina del sector de la bugaderia i compta amb més de 400 expositors de tot el món.

Al Hall W2, estand C206, els visitants podran conèixer les solucions en bugaderia adaptades al mercat asiàtic on Girbau està en constant expansió. Els focus principals seran solucions innovadores en bugaderia industrial, bugaderia autoservei i productes amb prestacions específiques adaptades al mercat asiàtic.

En el marc de la fira, Girbau ha organitzat diverses activitats per als seus clients a Àsia per tal que puguin conèixer de primera mà la millor solució per a la seva bugaderia. L'equip tècnic i comercial de Girbau els acompanyarà en un seminari que tindrà lloc el dia 19 al Yuhua Hotel, a Nanqiao. El dia següent, a més de formació per millorar en bugaderia, els clients visitaran el centre de producció de Girbau a Shenguang.

L'objectiu de combinar fira amb formació i assessorament és facilitar als clients de Girbau la proximitat i la facilitat, aprofitant el break que es prenen per visitar la fira, i aprofundir de manera personalitzada les possibilitats per millorar el seu negoci.