Clean 2015, una de les millors edicions per Girbau
L'estand del grup va batre el rècord de visitants i de consultes dels últims cinc anys
30/04/2015
Clean 2015, una de les millors edicions per Girbau

La forta aposta de Girbau a Clean 2015 (16-19 abril, Atlanta) va obtenir resultats immillorables. L'estand de Girbau i la seva filial als Estats Units, Continental Girbau Inc., va tenir un trànsit de visitants constant.

El director general de la companyia, Pere Girbau Pous, assegura que "aquesta ha estat una de les millors edicions dels últims cinc anys. Hem constatat que a nivell internacional el negoci en el nostre sector està en creixement i que l'aposta per nous sectors de mercat ha estat encertada".

Girbau va tenir l'estand dividit en dues àrees: una de centrada en mostrar els nous productes i solucions per a tot tipus de bugaderies industrials i una altra focalitzada específicament en bugaderia d'autoservei (veneu).

A l'àrea industrial, es va projectar l'àmplia gamma de túnels de rentat que Girbau ofereix gràcies a l'acord de col·laboració que va signar amb Lavatec. Un dels focus d'atenció va ser la nova assecadora ST1302 amb càrrega per aspiració, i el nou introductor automàtic DRB sumat al sistema de planxa PC Series.

A l'àrea d'autoservei van destacar els nous models de lavacentrífugas: HS6024 (flotant de 24 kg), RMS628 (rígida de mitjana velocitat de 28kg) i la RMS610 (rígida de mitjana velocitat de 10kg de capacitat).

Clean també va ser el marc oficial per llançar tota la gamma d’assecadores ED en el mercat americà i prestacions específiques per a segments específic, com el ProfitPlus Control per a rentadores veneu, que permet triar més opcions de rentat al client. O el sistema Wet Cleaning Ready, la combinació de rentadora i assecadora Girbau que permet realitzar processos de Wet Cleaning per tintoreries i col·lectivitats que processen roba delicada.