CINET reconeix el sistema Aquatouch de Girbau i Seitz per a Wet Cleaning amb el premi Award of Excellence
El guardó avala que Aquatouch compleix amb els estàndards d'excel·lència de l'organització internacional del sector del tèxtil
24/01/2019
CINET reconeix el sistema Aquatouch de Girbau i Seitz per a Wet Cleaning amb el premi Award of Excellence

CINET, l'organització internacional que representa a més de 750.000 companyies del món relacionades amb el sector professional del tèxtil, ha guardonat el sistema Aquatouch de Girbau per al Wet Cleaning amb l'Award of Excellence.

El reconeixement estableix que Aquatouch, desenvolupat conjuntament per Seitz i Girbau, compleix amb tots els requisits necessaris en Wet Cleaning que l'organització considera excel·lents perquè el resultat sigui òptim i impecable en el rentat de la roba.

Així, CINET valida que el sistema Aquatouch compleix els estàndards de qualitat pel que fa a treure les taques, el nivell d'envelliment i l'aspecte visual final de la peça.

Els resultats són fruit d'una anàlisi de CINET entre sistemes de Wet Cleaning de diferents fabricants per provar que el rentat en humit és un excel·lent sistema i una alternativa més sostenible per al sector del tèxtil.