CCOO de Catalunya visita Girbau
El secretari general del sindicat a Catalunya i el de la Federació d’indústria van recórrer els centres de Vic, en motiu del 55è aniversari
10/05/2015
CCOO de Catalunya visita Girbau

Una representació del sindicat CCOO a Catalunya ha visitat avui l’empresa vigatana Girbau que fabrica maquinària per a bugaderia industrial per a tot el món.

Els representants del sindicat s’han reunit amb el comitè de direcció del grup Girbau, així com amb el comitè d’empresa, per compartir reptes de futur, aprofitant la coincidència que l’empresa celebra aquest any el seu 55è aniversari i el sindicat, els 50 anys de creació.

Tots junts han visitat els tres centres de producció que Girbau té a Vic, a la carretera de Manlleu i al Polígon Malloles.

El director general de Girbau, Pere Girbau Pous, ha destacat el paper de Girbau en la seva relació amb els representants dels treballadors: “Històricament sempre hem apostat per tenir agents i interlocutors per facilitar una comunicació directe i àgil. L’any 1972 ja vam signar el primer conveni laboral”.

Girbau Pous ha afegit que “aquesta trobada d’avui ens ha de permetre créixer en els valors que ens identifiquen a cada part i que comparteixen en comú el convenciment que la millor estratègia de l’empresa és també la millor estratègia per als empleats”.

El secretari general del sindicat a Catalunya, Joan Carles Gallego encapçalava la comitiva de Comissions Obreres, al costat del secretari general de la Federació d’Indústria, Javier Pacheco; el de les comarques de Vallès Oriental, Maresme i Osona, Lalo Plata; el responsable d’Acció Sindical, Josep Antoni Hernández, i el tècnic d’organització del treball i responsable d’inspecció de treball, Manel Gómez.