100% d'exempció fiscal al Regne Unit en la compra de rentadores Girbau
La mesura s'aplica a les rentadores Girbau per la seva eficiència en la gestió de l'aigua
19/05/2014
100% d'exempció fiscal al Regne Unit en la compra de rentadores Girbau
Les empreses que compren noves rentadores d'alta velocitat Sèrie 6 de Girbau al Regne Unit poden beneficiar-se de l'exempció fiscal del 100% en el marc del programa Enhanced Capital Allowance del Govern britànic. Gràcies a l'excel·lent eficiència de l'aigua de les màquines, han estat aprovades per incloure-les a la Llista de Tecnologia de l' Aigua ( Water Technology List ) per Enhanced Capital Allowance (ECA).

El programa va ser creat pel Govern de Regne Unit per encoratjar les empreses a invertir en nous equips que utilitzin menys aigua. L'ECA permet a les empreses amortitzar el 100 per cent del cost de la compra d'una nova rentadora aprovada per WTL, amb els beneficis imposables en l'any de la compra. Només les màquines de la llista WTL aprovades poden aplicar-se la desgravació fiscal, que només està disponible per a la compra de nous equips.

Per ser inclòs a la Llista de Tecnologia de l'Aigua, s'han de complir els estrictes criteris que marca pel que fa a consum d'aigua d'una rentadora per cada kg. Per rentadores de fins a 15 kg de capacitat, l'ús màxim d'aigua per kg permès és de 9,4 litres.

Les rentadores HS - 6008 de Girbau utilitzen un màxim de 7,8 litres per kg, mentre que les més grans com les HS- 6057 utilitzen només 7,0 litres.

Gràcies als últims controls intel·ligents que incorporen les rentadores totes les màquines de la Sèrie 6 permeten optimitzar l' ús de l'aigua , mantenint la més alta qualitat de rentat. L'ús de menys aigua també fa les màquines més eficients en el consum energètic i es redueix l'ús de detergents gràcies al control precís de dosificació.

Com a resultat, les empreses que compren una nova rentadora de la sèrie 6 HS es beneficien del menor consum d'aigua, menor consum d'energia i la reducció de l'ús de substàncies químiques - tot ajudant a estalviar diners mitjançant la reducció de forma permanent de factures de serveis públics i reduint l'impacte sobre el medi ambient. Aquest estalvi es suma a la desgravació fiscal del 100% disponible a la compra d'una màquina aprovada i inclosa en la Water Technology List .

Les rentadores Girbau incloses són les que tenen capacitats que van des de 9kg fins 63kg : HS -6008, HS - 6013, HS - 6017, HS - 6023, HS - 6040 i HS -6057.

Per a més detalls de les rentadores Girbau , poden comprovar el llistat a la pàgina web del DEFRA del Govern de Regne Unit, on apareix la WTL , aquí.