1ª Convenció Postventa Girbau - Iberia 2010
Posar-se en forma per afrontar nous reptes
18/06/2010
1ª Convenció Postventa Girbau - Iberia 2010

Sota l’eslògan “Posar-se en forma per afrontar nous reptes”, s’ha celebrat la 1ª Convenció Postvenda GirbauIberia 2010, on s’han reunit durant 3 dies (15, 16 i 17 de juny) a la seu central de Girbau de Vic els serveis tècnics autoritzats d’Espanya i Portugal.

L’enfocament principal d’aquesta primera convenció ha set reforçar el model del servei i la relació amb els clients a través de l’àrea de postvenda. Durant aquests dies s’han presentat les línees estratègiques del model de servei a seguir i impulsar, l’orientació als clients i la qualitat com a únic objectiu.

S’han compartit experiències, s’han identificat necessitats i punts de millora, així com els reptes més importants a mig i llarg termini.

Durant aquests intensius dies de feina s’ha comprovat la solvència tècnica dels equips humans que presenten els serveis, amb una metodologia homogènia i amb un esperit comú de no oferir recursos, sinó oferir compromisos de servei, perquè l’èxit dels nostres clients és en definitiva el nostre èxit.