Girbau, creant valor
GIRBAU S.A. és una empresa familiar que s’ha consolidat com un dels principals grups internacionals en la fabricació de maquinària per a tot tipus de bugaderies, independentment de la seva dimensió o del sector d’activitat.
Disposa de quatre centres de producció, a Espanya i a França, especialitzats en les diferents línies de producte que cobreixen tots els processos d’una bugaderia industrial.

Al mateix temps, ha creat dues divisions especialitzades per atendre les singularitats dels clients: Divisió de bugaderia comercial: per a bugaderies petites i mitjanes, Divisió de bugaderia vended: per a bugaderies autoservei i Divisió bugaderia industrial: per a bugaderies amb grans necessitats de producció.

La filosofia de Girbau ha estat sempre la proximitat als seus clients. Així, el 1989 va iniciar un procés d’internacionalització que continua avançant.

En l’actualitat, disposa de 15 filials comercials al món, juntament amb una àmplia xarxa de distribució i de servei tècnic a més de 100 països.
Divisió Bugaderia Comercial
Equipament i serveis per a bugaderia. Fabriquem equipament, oferim solucions.
No és el mateix un hotel, una residència per a gent gran, un centre de salut, un gimnàs o una casa de turisme rural. Tots i cada un d’ells són diferents, però tenen en comú la necessitat de rentar roba de manera impecable per oferir un bon servei als seus clients.

La divisió de bugaderia comercial de Girbau, coneixedora de les particularitats de cada sector, ha desenvolupat una gamma de productes pensada per personalitzar la solució de rentat adequada a cada negoci.

Aquesta divisió compta amb una àmplia gama de productes, que inclou rentadores, assecadores, planxadores, equips d'acabat i altra maquinaria auxiliar de bugaderia professional.

Deixeu-vos assessorar per Girbau i gaudiu dels avantatges d'una solució dissenyada a mida de les vostres necessitats.
Divisió Bugaderia Vended
Fiabilitat, estalvi i experiència d'usuari
La singularitat de les bugaderies autoservei requereix especialització. L'experiència de l'usuari i el rendiment del negoci són els dos pilars que mouen la divisió Vended de Girbau.

La maquinaria ha de ser fàcil d'utilitzar, donar resultats re rentat excel•lents i un assecat professional, han de ser fiables i robustes i aportar valor afegit per la bugaderia vended: preus competitius gracies als baixos consums, que a la vegada permeten associar l'autoservei a un menor impactre ambiental.

La divisió vended aporta la llarga experiència de Girbau en autoserveis de tot el món per aconseguir un objectiu comú: crear negocis rendibles per al propietari i espais agradables per a l'usuari.
Divisió Bugaderia Industrial
La rendibilitat en dues paraules: productivitat i racionalització.
Quan es planteja la instal•lació d’una bugaderia amb capacitat de gran producció, comença per al Grup Girbau el repte de crear una nova empresa capaç d’obtenir el màxim rendiment amb el nivell de qualitat exigit.
Aconseguir-ho és possible sempre i quan es disposi dels equips adequats a les necessitats de producció i s’apliquin criteris de racionalització en tots els processos de treball.
Des de l’experiència, la divisió industrial del Grup Girbau treballa per assegurar que la vostra bugaderia compleix amb les claus que asseguren l’èxit de la vostra empresa: equipament òptim, fluxos de circulació de la roba racionals, automatització de processos, mínim consum energètic i respecte ambiental.

Aquesta divisió compta amb una extensa gamma de productes inclosos: Sistemes de rentat (túnels, premses, assecadores), Sistemes de planxat (calandres, introductors, plegadors, apiladors), Plegadors de tovalloles i roba de forma, així com equips complementaris.
Girbau en el món. Procés d’internacionalització
Girbau Group té 645 empleats i disposa de 15 filials comercials al món, juntament amb una àmplia xarxa de distribució i de servei tècnic a més de 100 països.
1989
França
L’1 de gener de 1989 SA GIRBAU es va constituir a França amb l’objectiu de distribuir directament els seus productes i proporcionar assistència tècnica al país francòfon, gestionant la divisió de bugaderia comercial, amb ubicació a Roissy CDG Cedex, Paris.
El 2001 es va adquirir la societat francesa JEAN MICHEL, centre R+D de fabricació de maquinària per l’automatització de processos de grans instal•lacions de bugaderia. Des de 2010 la planta de producció passa a anomenar-se SOCIÉTÉ GIRBAU ROBOTICS.
1992
Cuba
El 1992 es va obrir la delegació GIRBAU CUBA, a la ciutat de La Habana.
1995
Estats Units
EL 1995 es va crear als Estats Units la Societat CONTINENTAL GIRBAU, INC. amb els mateixos objectius de creixement a nous territoris. El 2000 es va construir un edifici nou, amb més de 3500m² destinats a oficines, magatzems, servei tècnic i centre de formació i actualment disposa d’una superfície coberta de 6300m², ubicada a Oshkosh WI.
El 2008 es va obrir una delegació, CGWEST, a Santa Fe Springs, California per millorar els serveis i la cobertura de la zona oest en aquest país.
1996
Regne Unit
El 1996 es va adquirir el control d’ANGLOWEST DISTRIBUITORS LTD., la qual, el 2007, es va fusionar amb la societat JHC Laundry Equipment Limited, una companyia reconeguda al Regne Unit per la qualitat en el servei d’assistència tècnica. Aquesta fusió va donar pas a GIRBAU UK. Situada en l’actualitat a Po. Industrial Trust, Wilbury Way, Hertfordshire, SG4 0UZ, Hitchin, l’empresa actua com a distribuïdora de GIRBAU, S.A., gràcies al seu bon posicionament en el mercat britànic.
1997
Brasil
L’octubre de 1997 es va crear GIRBAU DO BRASIL, amb el mateix objectiu anterior, a São Paulo.
1999
Argentina
Al Juliol de 1999 es va adquirir el control d’ARGASA, S.A, a Buenos Aires, el qual ja era distribuïdor de Girbau; l’objectiu del grup era tenir una major presència en el mercat argentí. El 2008 Argasa, S.A. es va transformar en Girbau Argentina, S.A.
2000
Emirats àrabs Units
A finals de l’any 2000 es va constituir a Dubai GIRBAU MIDDLE EAST, FZCO, per controlar comercialment els països de la zona del Golf Pèrsic i altres països islàmics. Es troba a Jebel Ali Free Zone.
2003
Alemanya
El març de 2003 GIRBAU DEUTSCHLAND obre les portes a Alemanya, a Hannover.
2004
Xina
El 2004 s’inaugura GIRBAU XINA amb oficines a Shenzhen i Hong Kong. El 2007 s’obre una nova oficina a Pequín, amb l’objectiu d’obrir-se al mercat asiàtic.
2010
Itàlia
El gener 2010 es crea GIRBAU ITALIA amb l'objectiu de reforçar la internacionalització de l'empresa i consolidar la penetració de la divisió industrial en aquest mercat.
2011
Australia
Al juliol de 2011 Girbau adquireix la societat del distribuïdor Advance Commercial Laundry Equipment per convertir-la en GIRBAU AUSTRÀLIA i consolidar la marca al país. L'empresa distribuïa productes Girbau a Austràlia des de 1984, especialment en els sectors d'hostaleria i centres per a gent gran.
2011
República Dominicana
El gener de 2011 es crea GIRBAU REPUBLICA DOMINICANA a Punta Cana, per oferir un servei més directe i especialitzat als clients, amb els quals ja s’estava treballant des de 1992.
2012
Portugal
Al maig de 2012 la presència de Girbau a Portugal culmina amb una nova filial, GIRBAU PORTUGAL que permetrà consolidar la cartera de clients existent al país a través de la proximitat tècnica i comercial.
2015
Mèxic
El febrer de 2015 s'obre Girbau Mexico per a reforçar el servei dels comptes clau internacionals de la zona.