IMTx, your laundry saving partner

Un bon programa de rentat és aquell que aconsegueix l'acció de rentat requerida amb el menor consum de temps, aigua, producte químic i energia.
Amb aquesta finalitat, Girbau ha desenvolupat el IMTx (Inteli Manager Tool Expert), una aplicación de PC compatible amb les rentadores Girbau amb control Inteli, que permet ajustar, d'una manera molt senzilla, tots els paràmetres que intervenen en el procés de rentat per tal d’optimitzar recursos i aconseguir el rentat adequat.

IMTx mostra les gràfiques de consum per optimitzar la rendibilitat de la bugaderia.

El nou IMTx (Inteli Manager Tool Expert), que substitueix el pack anterior IMT, facilita al màxim la programació per millorar la rendibilitat de les bugaderies.

Novetats IMTx
-Creació i modificació de programes de rentat sobre un display virtual que permet veure tot el programa en una sola pantalla.
-Visualització gràfica del procés de rentat de cada programa per facilitar la comprensió d’allò que els passa, en cada moment del programa, als nivells d'aigua, temps de rentat, vàlvules, consums, entrada de producte químic en cada moment del programa.
-Més programes predefinits (programes tipus com a punt de partida, segons una selecció de teixits i graus de brutícia).
-Inclou Inteli Simulator (ISI), que permet practicar sobre un display virtual com a eina d'aprenentatge en l'ús de les rentadores de la Sèrie 6 de Girbau.
Sol·liciteu el Pack IMTx
Inclou: Programari IMTx +ISI + lector de targes + tarja Inteli

País
Sector d’activitat

En compliment al Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu de Protecció de les Persones Físiques, accepto que el grup Girbau SA utilitzi les meves dades d’acord a la política de privacitat.

Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.