Serveis de valor afegit que milloren el rendiment de la teva bugaderia autoservei

Serveis de valor afegit que milloren el rendiment de la teva bugaderia autoservei

Has decidit emprendre un negoci. La il·lusió és enorme perquè saps tot el què això significa: un projecte que et pertany, que connecta amb els teus valors i que et dona la llibertat de viure com tu vols. 

Potser una de les idees que t’estàs plantejant és obrir una bugaderia autoservei perquè:

Si és així, en aquest article descobriràs alguns serveis addicionals que pots incorporar a la teva bugaderia autoservei per maximitzar el rendiment d’aquest negoci tan rendible.

Serveis addicionals d’una bugaderia autoservei

Davant de la idea de muntar una bugaderia autoservei, és freqüent plantejar-se quin tipus de serveis addicionals es poden oferir als clients ja que, més enllà de rentar i assecar la roba, existeixen moltes altres possibilitats capaces d’augmentar la rendibilitat d’aquest negoci.

A continuació, veuràs alguns dels serveis addicionals més interessants per una bugaderia autoservei.

Servei de planxa

És un servei que sol tenir molt bona acollida entre els usuaris de les bugaderies autoservei. Els usuaris no només s’emporten la roba neta i seca a casa, sinó que a més la recullen planxada i plegada, a punt per fer-la servir. Malgrat que aquest servei extra exigeix tenir personal a la bugaderia, els beneficis que se n’obtenen són molt destacables.

Servei de costura 

Igual que en el cas anterior, oferir el servei de costura pot ser un al·licient per alguns clients que necessiten petits arranjaments. Disposar d’aquest servei en el mateix lloc on porten la roba a rentar farà que mols clients facin ús d’aquest servei quan els faci falta.

Servei de recollida

En alguns casos resulta especialment rendible afegir el servei de recollida. El bugader es desplaçarà amb la seva furgoneta retolada als domicilis dels seus clients i als negocis adjacents que requereixin aquest servei. 

Servei drop-off

Aquest servei permet al client deixar la roba a la bugaderia i que sigui el personal qui la posi a la rentadora i a l’assecadora. Així, el client només ha de passar a recollir la seva roba neta i seca, sense haver-se d'esperar en l'establiment.

Venda de bosses i elements complementaris al tractament de la roba

Hi ha molts clients que podrien necessitar algun complement per la cura de la roba, des de bosses per guardar-la o transportar-la més còmodament, fins a altres productes com:

  • penjadors

  • penja-robes

  • bosses perfumades per a l’armari

  • organitzadors per la roba

Màquines expenedores

Un servei addicional per bugaderies autoservei que mai falla és, sens dubte, instal·lar algunes màquines expenedores de snacks, begudes refrescants o cafè. El temps d’espera fins que acaba la bugada sol incitar a les persones a consumir aquesta mena productes.

Màquines recreatives

Una altra possibilitat és afegir alguna màquina recreativa per adults o per nens amb la que es puguin distreure mentre s’esperen. Sens dubte, aquest servei addicional serà una font d’ingressos molt important pels propietaris de la bugaderia.

Bar o cafeteria

Per últim, per què no tenir una petita barra i algunes taules perquè els teus clients puguin prendre alguna cosa? És un concepte molt interessant en el que tots dos negocis poden conviure en perfecta harmonia.

Idees per muntar una bugaderia

Si tots aquests serveis et semblen poc, tingues en compte que també pots afegir a la teva bugaderia autoservei elements que la facin diferent i que connectin amb les necessitats de tot tipus de clients, per exemple:

  • Es podria utilitzar com a reclam un tipus de programa de rentat especialment indicat per a esportistes. En aquest cas, es tractaria d’un rentat curt, ideal per a persones que practiquen esport amb freqüència i que necessiten tenir la seva roba esportiva sempre neta i seca.

  • Una altra possibilitat és destinar una de les rentadores exclusivament a la roba de mascotes. Aquest servei satisfà les necessitats de moltes persones que no volen rentar aquestes peces de roba a casa seva. Destinar una rentadora per aquesta finalitat a més d'atreure un públic tan ampli com el dels amants dels animals, evita que les altres rentadores s'embrutin.

Aconseguir l’èxit en el negoci de les bugaderies autoservei

Com has vist, el negoci de les bugaderies és rendible, flexible i té un gran futur per endavant. A més, ofereix moltes possibilitats, ja que permet incorporar una gran varietat de serveis addicionals. 


Ara bé, per acabar de donar forma a la teva idea i resoldre els dubtes que et puguin sorgir, sempre pots consultar a un proveïdor de confiança. L’assessorament que et puguin donar els professionals del sector contribuirà a que la teva bugaderia autoservei sigui un veritable èxit.


Descarega guia: com obrir bugaderia autoservei
Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.