Raons per a obrir una bugaderia autoservei

Raons per a obrir una bugaderia autoservei

El negoci de les bugaderies autoservei és sinònim d'èxit i les dades avalen la bona salut d'un sector en plena expansió. Segons l'informe de “La franquícia a Espanya 2018”, elaborat per l'Associació Espanyola de Franquiciadors (AEF), la facturació d'aquest tipus de negocis ha crescut un 76% en els últims 3 anys fins a 2019 i es preveu un increment del 73% en els pròxims cinc anys.

Alta rendibilitat

El negoci de bugaderia autoservei és rendible? La resposta és rotunda: sí. Una de les característiques principals d'aquest tipus de negocis és que permeten obtenir una alta rendibilitat amb poc temps de dedicació.

Inversió moderada

Obrir una bugaderia autoservei requereix d'una inversió inicial moderada comparada amb altres negocis d'emprenedors.

El gruix de la inversió va destinada principalment a:

  • L’adquisició de les màquines

  • Llicències comunes a qualsevol negoci

  • La compra o lloguer del local (si no es disposa d'ell)

  • Reforma i mobiliari del local

Ràpid retorn de la inversió

Una dels principals avantatges del negoci de la bugaderia autoservei és que es pot recuperar la inversió inicial des del segon any de l'obertura si es donen les condicions òptimes. Disposant d'un retorn mitjà del capital de 3 a 4 anys. 

No obstant això, abans d'apostar per l'obertura d'una empresa pròpia, com una bugaderia autoservei, és necessari estudiar el mercat per a augmentar les probabilitats d'èxit. 

Despeses corrents baixes

Un altre dels factors pel qual una bugaderia és rendible, és el de les despeses associades a l'activitat, ja que aquests es redueixen a:

  • Subministraments de llum, aigua i internet.

  • Impostos.

  • Manteniment i neteja.

Poc temps de dedicació

Sense oblidar la complicació intrínseca a qualsevol empresa, es pot considerar que és bon negoci una bugaderia autoservei, ja que permet una gestió relativament senzilla, la qual cosa comporta menor temps de dedicació.

Negoci senzill

La seva gestió és més simple que altres negocis a característiques similars, com un comerç o un establiment hostaler, perquè s'evita per exemple, la gestió periòdica amb proveïdors.

Les bugaderies autoservei generen ingressos de manera passiva, és a dir, no requereixen d'empleats fixos. 

La presència de l'emprenedor no és necessària i pot controlar-se de manera remota amb bugaderies modernes com a negoci. 

Aquells emprenedors que iniciïn la seva marxa en el món dels negocis també han de valorar l'opció de triar el model de franquícia. Aquesta fórmula, de gran èxit per al sector de les bugaderies, permet gaudir d'un suport extra a l'hora de muntar un negoci propi.  

Tecnologia

Les últimes innovacions tecnològiques són aliades en l'auge del sector de les bugaderies autoservei, ja que poden ser gestionades des de casa d'una manera ràpida i senzilla, convertint el negoci en operatiu i eficient. La combinació d'aquests factors es tradueix en la generació de beneficis en un curt període de temps, la qual cosa posiciona a les bugaderies autoservei com una gran aposta de futur. A més, existeixen softwares d'alta qualitat com Sapphire, que permeten la gestió remota i intel·ligent de les bugaderies autoservei, convertint-se en l'eina perfecta per als emprenedors que inicien els seus passos en un sector en plena expansió.  

Adaptació del servei a l’usuari 

Una altra de les claus d'èxit del sector és l'adaptació del servei a les necessitats dels usuaris en una societat en la qual la falta de temps i la immediatesa són determinants. Les bugaderies autoservei ofereixen un servei clau als usuaris: rentar i assecar la roba fora de casa, de forma més barata i amb un estalvi considerable de temps.  

En definitiva, el negoci de les bugaderies autoservei s'ha posicionat com una excel·lent opció per a emprenedors que busquin un negoci rendible. A més, a l'hora d'emprendre existeixen partners especialitzats que permeten:

  • Adaptar-se a les necessitats del mercat

  • Disposar de maquinària d’última generació 

  • Oferir un bon acompanyament

O fins i tot valorar l'opció de triar el model de franquícia si es necessita d'un suport extra.


Descarega infografia: El sector de les bugaderies a Espanya
Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.