Laundry Experts: l'assessorament que els nostres clients necessiten

A Girbau treballem dia a dia per a estar prop dels nostres clients oferint-los maquinària, solucions i assessorament amb l'objectiu d'ajudar-los a través d'un servei 360º a impulsar els seus negocis de la forma més exitosa possible. En aquest sentit, l'acompanyament i la personalització juguen un paper molt important i per això, avui, volem presentar-vos la figura dels nostres Laundry Experts. Vols saber més sobre aquests especialistes en solucions innovadores? No et perdis el post d'avui!

Solucions de millora per al teu negoci

Els Laundry Experts de Girbau són un equip multidisciplinari de professionals, format per experts en gestió de bugaderies, enginyers i especialistes en processos de rentada, entre altres, amb una gran experiència en el sector que es dediquen a avaluar, dissenyar i oferir solucions per a millorar qualsevol negoci de bugaderia. Així doncs, aquests tècnics proposen els mètodes i les eines necessàries perquè els nostres clients puguin obtenir el màxim rendiment del seu negoci, millorant la qualitat dels seus serveis i reduint els costos.

Això ho fan, per exemple, optimitzant les operacions i consums, instal·lant equips avançats, introduint processos més efectius i/o a través de la formació del personal de bugaderia. Ara bé, com treballen exactament els Laundry Experts?

Com treballen els Laundry Experts

Aquests professionals treballen aplicant un sistema que consta de dues etapes principals. La primera és aquella anomenada “anàlisi” en la qual els Laundry Experts realitzen tot el treball de camp. Es visiten les instal·lacions per a realitzar un diagnòstic presencial, i es prenen i analitzen totes les dades i aspectes necessaris. A partir d'aquí es realitza un informe amb tots els elements i factors recopilats per a complir amb els seus objectius de millora.

Una vegada presentat aquest informe, la segona etapa correspon a l'execució del projecte a través de la proposta i la implementació de millores concretes. La formació i la versatilitat de les persones que formen aquest equip d'experts permet obtenir una visió global de la bugaderia i poder aportar i aplicar solucions en múltiples camps com: processos de rentada, logística i gestió d'estocs, fer diagnòstics tècnics de maquinària o sobre com realitzar un manteniment preventiu-correctiu, analitzar com s'està gestionant la bugaderia en el seu global, realitzar una auditoria energètica i de consums, implementar un programari de gestió, executar estudis financers o organitzar programes de formació, entre moltes altres opcions.

A més, els Laundry Experts ofereixen un assessorament integral, la qual cosa fa que el treball no acabi una vegada aplicades les millores. D'aquesta manera, es realitza un informe final de resultats, per a observar i verificar que realment totes les modificacions estiguin funcionant correctament i s'apliquen elements de control i seguiment.

Això permet que, al costat de les revisions periòdiques que es realitzen, els Laundry Experts puguin continuar estant al costat del client reforçant i avalant el seu treball assegurant, a més, que el seu negoci va en la línia correcta.

Per a més informació t'animem que visitis la nostra pàgina web: https://www.girbau.es/specialist-girbau/Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.