La desinfecció com a aliada en tots els processos de rentada

La desinfecció tèxtil en els processos de rentada és crucial per a garantir la correcta eliminació de virus i bacteris. Això és clau tant en moments com els actuals, on amb la pandèmia de la Covid-19 aquest fet ha agafat especial rellevància, però també ho és un context normal. La higiene és un factor de molta importància en tots els àmbits de les nostres vides, ja que és la manera d'evitar la propagació de malalties infeccioses i de preveure contreure patologies derivades de l'escassetat d'aquesta.

La importància dels processos de desinfecció en el sector

Per a això, a Girbau ens prenem molt seriosament els processos de desinfecció i treballem dia a dia per a aportar solucions eficaces als nostres clients i poder brindar al sector tot el nostre know-how en la matèria. En aquest sentit, la conjuntura actual ha plantejat un nou repte per a tintoreries i bugaderies, en quant a processos que garanteixin la desinfecció completa de les peces, sobretot en aquelles més delicades, i en l'elaboració de protocols per a evitar la contaminació entre roba neta i bruta. Respecte als processos de rentada, el Dry Cleaning, que sol ser el mètode més habitual de rentada per a peces delicades, no ofereix garanties que el procés de desinfecció dels teixits es pugui dur a terme amb èxit.

Per això, a Girbau hem realitzat una decidida aposta per la rentada en humit, l'alternativa sostenible a la rentada en sec. Coneguda com Wet Cleaning, es tracta d'una solució especialment dissenyada per a protegir, cuidar i millorar la qualitat final de la rentada i garantir, al mateix temps, una correcta exterminació de virus i gèrmens amb el programa i els químics adequats.

En general, una temperatura específica, un temps definit i una dosi de producte químic correcta són claus quan parlem de desinfecció tèxtil. És important també verificar que aquests paràmetres de desinfecció s'han complert, com podem monitorar per exemple a través del nostre programa remot Sapphire. Però a part d'això, hi ha altres factors que cal tenir en compte, tant en tintoreries com en bugaderies o en qualsevol altre espai on es realitzi la rentada de roba, fins i tot en l'àmbit domèstic, per a evitar que les peces puguin tornar a contaminar-se.

Els protocols com a eina per a garantir la desinfecció textil

El correcte funcionament de l’emmagatzematge de roba neta i el transport, ja sigui fins a l'habitació d'un hotel o l'habitació d'un hospital, és l'últim pas del que s'entén com a tractament de roba dins d'una bugaderia. Tot el treball pot ser inútil si no es cuida la roba neta per això és importantíssim mantenir un estricte control de la higiene personal i comptar amb un espai que permeti generar dos fluxos completament diferenciats entre la roba neta i la bruta, evitant així que en algun moment puguin creuar-se.

En definitiva, a Girbau advoquem per estar prop dels nostres clients oferint-los eines, maquinària i assessorament personalitzat sobre el terreny, per a garantir que els processos de desinfecció i rentada es duguin a terme amb totes les garanties i siguin un èxit absolut.

DISINFECTION MONITORING PACKAGEUtilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.