Girbau University: un nou referent en formació especialitzada en bugaderia, productes, serveis i solucions.

A Girbau treballem per a oferir als nostres clients serveis i solucions per a aportar valor afegit i ajudar a millorar en la seva activitat professional. En aquest sentit, la formació juga un paper fonamental. Per això hem decidit fer un pas més enllà amb la creació de Girbau University. Vols conèixer més sobre aquesta iniciativa? No et perdis el post d'avui!

Què és Girbau University?


Les bugaderies tenen la necessitat de millorar els seus processos, eliminant cada vegada més errors, per a millorar el benefici, reduir costos i augmentar la productivitat.

Sota aquesta premissa neix Girbau University, que té com a objectiu oferir un servei de formació de qualitat, tant per a temes relacionats amb tots els processos d'una bugaderia com són la gestió, el control, la rentada o la sostenibilitat (Laundry Academy); com amb tota la formació dirigida als tècnics en relació al funcionament de la maquinària Girbau (Technical Service).

Per això, Girbau University s'estructura en grans línies de formació, per a brindar un ventall de continguts actuals i útils als diferents tipus de clients en funció dels diferents perfils que hi ha en una bugaderia:

  • Girbau Laundry Accademy: aquest programa està compost per un temari específic de gestió de bugaderies, formació en rentada, planxat, teixits, consums, etc i està pensant per a completar els serveis de Girbau i aportar valor als nostres clients com poden ser hotels, geriàtrics, bugaderies industrials, etc
  • Girbau Tech Training: aquest bloc inclou formació específica per a tots els serveis tècnics homologats del món. Formacions teòriques i pràctiques de màquines, programació i manteniment per al personal intern, filials i distribuïdors.
  • Solucions, productes i serveis (SPS): engloba tot l'argumentari tècnic i comercial de màquines, solucions i serveis actuals, així com els nous llançaments..
  • Innovació: el bloc destinat a les tècniques d'innovació, seminaris i reunions del Club d'innovadors.

Per a la realització de totes les activitats educatives (cursos, work-shops, webinars, presentacions, seminaris...), i amb l'objectiu d'obrir les portes al màxim nombre possible de professionals, Girbau University posa a disposició 3 espais per a la realització de cursos: el Girbau Experience Center (GXC), on es realitzen els cursos presencials; la plataforma E_learning, on es pot gaudir de manera còmoda d'uns estudis en línia de qualitat; i la modalitat On Tour, que es realitza en les mateixes instal·lacions dels clients.

 

 

 

En definitiva, Girbau University neix de la nostra voluntat com a companyia de continuar aportant el nostre granet de sorra a la societat i es converteix en el primer portal de formació en bugaderia (presencial i en línia) oferta per als professionals del sector i format per un professorat en actiu i amb una dilatada experiència en el sector.

Per a conèixer tota l'oferta formativa de Girbau University pots visitar: https://www.girbau.es/gex/formacio

 Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.