Com controlar el teu negoci a distància i la importància de la connectivitat

Ja portem uns quants mesos amb el projecte del blog en marxa, durant els quals hem tingut l'oportunitat de parlar sobre desinfecció, sobre com triar els millors equips per a la nostra bugaderia i treure'ls el màxim partit, o sobre com crear instal·lacions eficients. Ara bé, què passa amb la connectivitat? Actualment, la tecnologia juga un paper fonamental i ens permet comptar amb solucions i eines que ens fan la vida una mica més fàcil. Per a això, a Girbau treballem perquè els nostres clients puguin gaudir de les últimes innovacions en connectivitat i tecnologia per a ajudar-los a impulsar i desenvolupar els seus negocis i millorar la rendibilitat. En aquesta línia, avui, volem dedicar el post del blog a parlar sobre com la connectivitat pot ajudar, per exemple, a controlar un negoci a distància, a garantir que les maquines compleixin amb els programes establerts o detectar i revisar qualsevol fallada que pugui interferir en el procés de rentada.

Sapphire, la clau per a impulsar la rendibilitat

Sapphire, el programari intel·ligent de control remot de Girbau per a la gestió de bugaderies destaca per ser intuïtiu i fàcil d'utilitzar i per tenir un alt grau de personalització que permet adaptar-se a les necessitats de cada negoci, incloent funcions específiques per al sector comercial i autoservei. Tot això fa possible resoldre incidències a distància i reduir els costos associats. Però, com es tradueix tot això en la pràctica?

Com funciona Sapphire?

Les bugaderies comercials requereixen que la gestió i el rendiment siguin precisos. El programari analitza paràmetres de la maquinària com la desinfecció, l'evolució del nivell d'aigua, la temperatura o les fases, entre altres, i extreu informes sobre els cicles i la producció. D'aquesta manera, Sapphire permet detectar ineficiències operatives i habilita al propietari a definir la millor estratègia comercial possible. Així mateix, identifica quins dies hi ha més volum de treball i ajuda a prendre decisions estratègiques en conseqüència, que permetent reduir costos i optimitzar el rendiment del seu negoci.

En les bugaderies autoservei, Sapphire, identifica a l'instant qualsevol irregularitat en la maquinària, la notifica immediatament al propietari via sms o e-mail i permet donar solució des de qualsevol lloc i dispositiu. D'aquesta manera, tot es resol de manera ràpida i eficaç, s'eviten futurs problemes, desplaçaments innecessaris i s'aporta valor afegit als clients en oferir un servei diferencial. Segons els càlculs que hem realitzat a Girbau, Sapphire permet estalvia fins a 2.500€ a l'any i més de 150 hores en resolució d'incidències. A més, el programari permet, per exemple, habilitar un centrifugat, un cicle de rentada o posar la màquina fora de servei per a evitar nous conflictes, tot això de manera remota el que fa que, al cap i a la fi, el programari optimitzi tant el negoci com el temps.

DMP, la connectivitat per a fer front a la pandemia

Una altra dels avantatges que ens ofereix la connectivitat és la possibilitat de poder desenvolupar solucions com Disinfection Monitoring Package (DMP), una solució pionera creada específicament per a garantir la higiene i desinfecció en les bugaderies. Gràcies a Sapphire, aquest nou programa, que s'integra en el programari intel·ligent de control remot de Girbau, té la voluntat d'ajudar als nostres clients, sobretot a hotels, centres de majors i altres amb bugaderia pròpia, en les seves estratègies de prevenció i desinfecció, garantint uns protocols concordes a les exigències de la nova normalitat. En aquest sentit, DMP desenvolupa un rol clau ja que ofereix un sistema de registre de dades en remot amb la traçabilitat de temps i temperatura per a una correcta desinfecció en la rentada de cadascun dels lots i assegurar que el procés s'ha dut a terme amb èxit.

La Covid-19 i la tornada a la normalitat suposen un gran repte per a les bugaderies i per això, conscients d'aquesta necessitat, a Girbau hem centrat tots els nostres esforços a desenvolupar una solució pionera que permeti als nostres clients donar una resposta òptima al desafiament que planteja avui dia la desinfecció tèxtil. DMP detalla la informació sobre els paràmetres de control, permetent verificar que els criteris de desinfecció prèviament estipulats pel client s'han complert i proporciona l'opció de crear criteris propis de desinfecció en funció del temps i la temperatura per a cada programa en cada màquina, adaptant-se a les necessitats específiques dels clients. A més, permet veure un resum de totes les regles i condicions creades, en quins programes i màquines s'apliquen i obtenir un informe específic on comprovar si algun programa o alguna màquina no està complint aquestes regles específiques de desinfecció. En el cas que el cicle de rentada no hagi complert una condició de desinfecció, l'usuari serà alertat amb una notificació.

A Girbau oferim un servei d'assessorament i consultoria personalitzada a les necessitats de cada client. Des del disseny i planificació fins a la provisió de maquinària d'alta tecnologia realitzem un acompanyament integral als clients. Sapphire i DMP s'integren en l'ampli ventall de productes i serveis que oferim i suposen un pas més enllà en la nostra aposta per la connectivitat, la tecnologia i la servitització, és a dir, la transformació de proveïdors de productes a proveïdors de serveis.Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.