Casos d’èxit, bugaderia autoservei amb Girbau

Abans d’endinsar-se en el negoci de les bugaderies autoservei, és molt important conèixer les opinions dels altres empresaris.

D’emprenedors que, com tu, també van fer un llarg recorregut estudiant el mercat i valorant diferents possibilitats. De persones que, finalment, van prendre la decisió de confiar en Girbau. Vols conèixer la seva experiència? 

100% Bugaderia, l’experiència de Marta Ramoneda

La Marta explica, amb total sinceritat, que en un primer moment va estar valorant les propostes d’altres proveïdors, però que, al no estar-ne convençuda, va decidir investigar per ella mateixa la qualitat de tots ells. 

Així doncs, es va dirigir a diferents bugaderies i va provar les màquines que podia comprar. Va observar detingudament el seu funcionament i, el què és més important, el resultat final. 

Una vegada fet l’anàlisi, es va adonar que amb Girbau la roba quedava molt millor que amb cap altre proveïdor i, immediatament, va demanar més informació. 

L’atenció rebuda, un assessorament altament personalitzat i els serveis postvenda que li van oferir, la van acabar de convèncer. La Marta va decidir que, sens dubte, Girbau era la millor opció per a la seva bugaderia autoservei.

Amb la mateixa sinceritat explica que aquesta elecció suposava una inversió econòmica una mica més elevada que amb els altres proveïdors, però tenia clar que un negoci d’èxit necessita maquinària d’alta qualitat i, al cap i a la fi, la garantia i la fiabilitat que trobava amb Girbau eren incomparables.

Confessa que al principi li va costar una mica acostumar-se a dirigir un negoci sense ser-hi present, però aviat va començar a gaudir de la llibertat que li oferia la seva bugaderia autoservei. En poc temps, va confirmar que escollir Girbau havia sigut la millor decisió. De fet, ja s'està plantejant obrir la seva segona bugaderia autoservei per expandir el seu negoci.

Aquest és el seu testimoni:

La Bugaderia Autoservei, el negoci de Lluís Fabres

En Lluís volia que la seva bugaderia autoservei fos diferent de les altres. Des d’un bon principi, la seva intenció era passar bastant de temps en el local i atendre als seus clients d’una manera més personalitzada. En Lluís gaudeix molt d’aquesta proximitat i sabia que els seus clients ho valorarien.

El fet de viure molt a prop de la seva bugaderia, li va permetre compaginar fàcilment la seva vida personal amb el negoci. Podia dedicar-hi temps sense renunciar a la llibertat de no estar present a la bugaderia quan ho considerava oportú, fins i tot amb la bugaderia funcionant a ple rendiment.

Tot això encara va resultar ser més fàcil a partir del moment en el què va instal·lar el programari Sapphire a la bugaderia. La tecnologia Girbau li permetia supervisar en tot moment el què estava passant en el seu establiment sense haver de ser-hi en persona.

A més, en Lluís explica que utilitza el programari Sapphire per analitzar la producció i la facturació del seu negoci. Així, sap en quins moments li interessa més estar present en el local, a més de planificar promocions estratègiques per potenciar els seus guanys.

Pel què fa a la maquinaria, en Lluís destaca que per a ell era important que el proveïdor fos del país, però que el què més valora és l’altíssima fiabilitat de les seves màquines, així com el servei postvenda i tècnic, tan atent i ràpid.

Aquí pots escoltar la seva experiència:

Lavabe, la bugaderia autoservei de Nacho Isamat

En Nacho és un gran empresari que avui en dia compta ja amb quatre bugaderies autoservei i preveu continuar obrint-ne d’altres en els propers anys. 

Qui li havia de dir quan, en plena crisi, va obrir la seva primera bugaderia mentre veia com molts negocis queien al seu voltant.

Però, en Nacho tenia clar que la bugaderia autoservei era un bon negoci i, des del principi, va confiar en Girbau, per qui es va sentir molt ben assessorat. Així doncs, el 2012 va obrir la seva primera bugaderia i va tenir tant d’èxit que no va dubtar a continuar obrint-ne d’altres sempre que li sorgia una bona oportunitat.

El què més destaca de la seva experiència amb Girbau és la robustesa de les seves màquines. S’enorgulleix d’explicar que les primeres màquines que va comprar el 2012 segueixen funcionant igual de bé, sense cap diferència amb les que ha comprat recentment per a la seva darrera bugaderia. 

Una durabilitat que es correspon perfectament amb la seriositat de la marca i amb la qualitat del servei.

Escolta l'experiència d’en Nacho:

La Bugui Autoservei, el negoci d’èxit de la Laia Mata

La Laia destaca per ser una empresària plena d’il·lusió que ha confiat des del primer moment en Girbau.

De fet, des del principi va saber que s’associaria amb Girbau, de qui en tenia molt bones referències. I, efectivament, tot va fluir perfectament. La maquinaria Girbau i l’assessorament rebut li van donar tan bon resultat que, en sis anys, ja havia obert tres bugaderies més, totes elles amb Girbau.

Fa poc, la Laia va incorporar Sapphire a les seves quatre bugaderies i n'està molt satisfeta. Tal i com explica, abans de tenir aquest programari ja feia les seves estadístiques amb Excel per a poder analitzar detalls importants del seu negoci, però ara, amb Sapphire, disposa de tota aquesta informació de forma automàtica i pot accedir a informes molt més detallats i fàcils d’analitzar sense perdre ni un minut.

Deixa que la Laia t’ho expliqui:

La Bugaderia, el negoci autoservei d’en Robert Llorach

En Robert ja tenia altres negocis, però en un moment concret, es va adonar que seria interessant muntar alguna cosa que es gestionés sola. 

La seva visió empresarial li va permetre de prendre una bona decisió: aquest negoci seria una bugaderia autoservei.

El seu gran dilema va ser trobar el proveïdor adequat perquè no coneixia aquest sector i no en tenia referències. Després d’analitzar diverses opcions, es va quedar amb Girbau. En Robert, va decidir apostar per una empresa de proximitat i que li donava moltíssima confiança. No es va equivocar. 

En Robert confirma que la seva bugaderia autoservei està funcionant bé i que encara més des de que ha instal·lat el programari Sapphire. 

En el seu cas, al tenir altres negocis per atendre, per a ell era essencial no haver de ser-hi present sempre. Ara, amb Sapphire, pot gestionar tots els detalls a distància i s’estalvia molts viatges a la bugaderia. 

Aquí t’ho explica:


Aquests són només alguns dels exemples de propietaris de bugaderies autoservei que en el seu dia van confiar en Girbau i que, anys després, segueixen molt satisfets de la decisió presa i gaudeixen d’un negoci pròsper. 

El seu primer pas va ser sol·licitar informació a Girbau. Serà també el teu?


Obre la teva bugaderia autoserveiUtilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.