Bugaderia autoservei: un negoci que no et prendrà gaire temps

Bugaderia autoservei un negoci que no et prendra gaire temps

Emprendre un negoci com una bugaderia autoservei té molts avantatges i, un d’ells, sens dubte, és que la teva dedicació serà més baixa que en altres tipus de negocis.

És durant el procés d’obertura de la bugaderia en el que hi hauràs de dedicar més temps, perquè hauràs d’estudiar la competència, decidir la ubicació i el local, escollir la maquinària més idònia, realitzar un estudi de viabilitat o desenvolupar una estratègia de màrqueting, entre d’altres. Per aquesta raó segurament necessitis comptar amb l’assessorament d’una agència especialitzada durant tot el procés d’obertura perquè no quedi cap per lligar.

No obstant això, una vegada que has aconseguit cobrir totes les etapes necessàries i has obert la teva bugaderia autoservei, podràs obtenir beneficis amb un temps d’implicació relativament baix.  

Per què tenir una bugaderia autoservei implica poc temps de dedicació? 

Tots els negocis necessiten un temps mínim d’implicació i, per suposat, una bugaderia autoservei no n’està exempta. Algunes de les funcions que hauràs de tractar seran les de resoldre problemes o incidències, controlar els comptes, estar al dia dels avanços del sector i de la competència, i la implementació de serveis de valor afegit. Però, tot i així, donades les característiques d’aquest tipus de negoci, la teva dedicació no serà gaire alta.

Una bugaderia autoservei és pràcticament un negoci autogestionat o un negoci autoservei. La principal activitat és el rentat i assecat de la roba per part dels clients i per fer això no necessiten l’ajuda de ningú. Això sí, és clau oferir informació clara i concisa de com funcionen els equips perquè el públic no cometi errors o se senti confús.  

Altres serveis afegits, com poden ser les màquines de vending, en les que s’ofereixen tan productes alimentaris (cafè, refrescs, aigua, snacks...) com productes útils per rentar i/o assecar (detergent, suavitzant, guants, bosses...), tampoc necessiten la teva presència per funcionar i obtenir ingressos.  

Per tant, com a propietari d’una bugaderia autoservei podràs gaudir d’un seguit d’avantatges associades a aquest poc temps de dedicació que serien impensables en altres tipus de negocis. Vegem-ne algunes. 

 

Treballar des de casa o a distància.

Com hem comentat, no és necessari estar presencialment a la bugaderia, només hauràs d’obrir i tancar el local dins de l’horari establert. I, en cas de voler oferir serveis afegits per als quals calgui una assistència presencial, sempre pots contracta un empleat/da i no ser tu qui faci aquesta feina. 

 

Compaginar amb altres negocis i/o treballs.

Un altre avantatge de no dedicar un temps excessiu a la teva bugaderia autoservei, és poder desenvolupar altres treballs i/o gestionar altres negocis. De manera que a més de ser un negoci rendible, podràs incrementar els teus beneficis compaginant-lo amb altres empreses o activitats

 

La domòtica. Dirigir el teu negoci des de qualsevol part del món. 

La domòtica i la tecnologia milloren de forma contínua, i actualment, t’aporten possibilitats quasi il·limitades com a propietari d’una bugaderia autoservei. Alguns dels avantatges dels que et pots beneficiar són: conèixer l’estat de les màquines a temps real, engegar o apagar els aparells i, fins i tot, afegir-hi diners a distància per si existeix algun problema relacionat amb el pagament

Un altre dels beneficis d’implementar un servei de domòtica és que podràs controlar les finances de la bugaderia a temps real, és a dir, conèixer la recaptació diària, mensual, anual... de cada una de les teves màquines. 

Totes aquestes activitats les pots fer des de casa teva o des de qualsevol lloc del món, a través d’un ordinador, una tauleta o un Smartphone. Les facilitats aportades per la domòtica d’una bugaderia autoservei són molt àmplies i et permetran un control molt exhaustiu des de qualsevol lloc. 

Aquest tipus de facilitats les pots obtenir amb un programari de domòtica dissenyat per bugaderies. Des de Girbau, hem creat Sapphire, el programari de domòtica que permet als propietaris de bugaderia autoservei tenir un control exhaustiu del funcionament del negoci, així com programar-ne i gestionar-ne diferents aspectes des de qualsevol part del món.

 

Com pots veure, una bugaderia autoservei no et prendrà un temps excessiu i podràs combinar-la amb altres activitats i feines. I no només això, sinó que és un dels negocis en els que la tecnologia hi juga un paper més important, tant en la millora dels serveis oferts com en la comoditat i facilitat del propietari. I, amb aquest estalvi de temps, també et podem ajudar des de Girbau, ja que com a proveïdor teu, et podem oferir un servei integral d’assessorament i acompanyament per reduir el teu temps de dedicació tant en el procés de llançament de la bugaderia com en el seu dia a dia. 

Descarega infografia: El sector de les bugaderies a EspanyaUtilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.