Benvingut al blog de girbau l'espai on compartim el nostre know-how per a impulsar el negoci de la bugaderia professional

La pandèmia de la Covid-19 ha posat de manifest la importància de la desinfecció tèxtil i la higienització com a paper clau per a combatre aquesta pandèmia i protegir la salut de les persones. Per això, des de Girbau hem decidit crear aquest blog per a aportar tot el nostre know-how amb la voluntat d'ajudar al mercat de la bugaderia professional i contribuir activament a aportar solucions integrals als nostres clients.

Compromís amb els nostres clients

A Girbau, som una companyia líder mundial en solucions integrals de bugaderia professional dirigides al sector industrial, comercial i vended fundada al 1960 i reconeguda per la seva alta innovació, qualitat i sostenibilitat. Estem totalment centrats en donar resposta al repte actual i a l'escenari post-Covid i, sota el nostre nou lema “Laundry Beyond Laundry” treballem per a aportar el màxim valor afegit als nostres clients. La innovació és fonamental per a nosaltres i l'entenem com una peça clau per a impulsar als nostres clients en el seu creixement professional, així com en la transformació dels seus negocis, a través de les nostres solucions i serveis i el nostre acompanyament i assessorament integral.

Sostenibilidad e innovación

La innovació i la sostenibilitat seran dos aspectes crucials en la recuperació del sector després del sot provocat per la Covid-19 i per això estem dedicant tots els nostres esforços a anticipar-nos a les necessitats dels nostres clients, proporcionant-los solucions que garanteixin el control dels estàndards d'higiene i desinfecció. En aquesta línia, hem desenvolupat una solució específica que, sota el nom de Covid-19 Disinfection Monitoring Package, és una mostra de la nostra ràpida capacitat per a donar resposta a les demandes canviants del mercat. Es tracta d'un nou programa que s'integra a Sapphire, el programari intel·ligent de control remot de Girbau per a ajudar als clients, sobretot a hotels, centres de majors i altres amb bugaderia pròpia, en les seves estratègies de prevenció i desinfecció, garantint uns protocols concordes a les exigències de la nova normalitat. També estem desenvolupant diferents solucions aptes per a la funcionalitat de Wet Cleaning, sistema que, a diferència del Dry Cleaning, pot garantir la desinfecció total, la màxima higiene i un excel·lent resultat en les peces de roba. La rentada en humit és l'únic mètode capaç d'eliminar per complet bacteris i microorganismes, assegurant els més alts nivells d'higiene i salubritat.

En definitiva, la proximitat cap als nostres clients, el respecte al medi ambient i la nostra orientació a la innovació ens converteixen en un agent clau del sector. Per això, a partir del contingut d'aquest blog volem contribuir activament a aportar solucions, recomanacions i tot el nostre coneixement per al sector comercial, vended i industrial amb l'objectiu que, juntament amb els nostres clients i col·laboradors, puguem aportar les millors solucions de present i de futur per al món de la bugaderia.

 

 Utilitzem cookies per assegurar-nos que li oferim la millor experiència al nostre lloc web. Si continueu utilitzant aquest lloc, assumirem que l’accepteu.