Els orígens es remunten fa 90 anys...
... quan el besavi Pere Girbau Barbosa, que creia que l’electricitat era el futur, va obrir un taller d’electromecànica. Així naixia l’empresa Girbau. Aquest negoci l’impulsà el seu fill, l’avi Joan Girbau Vilageliu. L’activitat d’aquest taller era la fabricació i reparació de tot tipus d’aparells electromecànics, des de ràdios, taules de raigs X, fins a rentadores domèstiques. En paral•lel es varen obrir les botigues de Radio Girbau dedicades a la venda d’electrodomèstics i aparells de radio i TV.
La nostra història

L’inici
Fa 50 anys, en Pere, en Toni i la Teresa Girbau feia poc que treballaven amb el pare i ben aviat, tots plegats, van intuir que el futur de Can Girbau havia de derivar cap a la fabricació de maquinària industrial per a les bugaderies.

El primer gran repte, la fabricació d’un producte propi, havia arribat. Calia organitzar-se. En Pere s’ocuparia de buscar mercat, la Teresa d’administrar el personal i en Toni del disseny i la fabricació. Entre tots fabricarien i vendrien el millor producte: rentadores fiables, amb un bon servei tècnic i un equip sempre atent al client.
25 anys

Girbau celebra la seva implantació en el mercat estatal de rentadores industrials. És una marca reconeguda arreu del territori. És el líder indiscutible.

Es consoliden els resultats conseqüència de la reacció a la gran crisi del petroli. Els temps més difícils han quedat enrere.

Els germans Girbau han reaccionat i han assolit el gran repte de la internacionalització. I no ha estat fàcil. Ha exigit innovació tecnològica, més disseny, més qualitat, més fiabilitat, més servei i orientació al client i tot això en uns mercats en què Girbau era una marca completament desconeguda!

Però res els espanta i entre tots fan una petita gran revolució: la informàtica, pionera, s’instal•la a Can Girbau, es desenvolupa la línia de màquines flotants que pocs fabricants al món s’atreveixen a fer i l’equip de ple es recicla amb intensitat en totes les àrees: en la investigació, en la fabricació, en la venda i en el servei postvenda.

50 anys

Ja no hi ha dubte que Girbau és una marca de qualitat i de referència implantada arreu del gran mercat internacional.

Girbau és servei, eficiència i innovació. I també una empresa amb història, valors, patrimoni i solidesa. Plena de noms propis que no els esborra el pas del temps i els èxits comercials.

Una empresa que continua lluitant per renovar-se, per estar a primera línia del mercat global i per estar tan a prop dels seus clients com el primer dia.

Girbau reconeix la feina individual de cada un dels membres del seu equip, aprecia el seu entorn, estima la seva ciutat i vol continuar creixent i oferint més innovació i un servei integral per a cada client, petit o gran, allà on sigui.

Avui, Girbau és una empresa preparada per assumir nous reptes, oberta a noves oportunitats i decidida a continuar SUMANT FUTUR.

La nostra història