GIRBAU WARRANTY PROGRAM (GWP)

Finalització de la promoció d'extensió de garantia a 31/08/18

Girbau acompanya el llançament de nous productes sota el lema 'Ho fabriquem, ho garantim' amb la introducció d'un programa especial de garanties denominat 'GIRBAU WARRANTY PROGRAM', on s'amplia la cobertura de la garantia general Girbau de fins a 3 i 5 anys.

Tots els productes no inclosos en aquest programa seguiran gaudint de les actuals condicions generals de la garantia Girbau.

Models a què s'aplica
Extensió de Garantia
Gaudeix d'una garantia de fins a 3 anys en peces de recanvi amb la compra de qualsevol màquina Girbau de les detallades, únicament registrant la garantia de la màquina a través del web de Girbau.
Ampliació garantia 2 anys addicionals
per ampliacions de fins a 5 anys consultar condicions.
Registra la teva extensió de garantia a 3 anys
Si ets usuari client
Si ets un nou client

Model
 
Nº de fabricació (1234567/12) *
 
Data de compra (dd/mm/aaaa) *
Direcció Ubicació (omplir si es diferent de les dades del client)
Adreça
 
Codi postal
 
Població
 
Província / Estat
 
País

 
Disposa d'altres equips Girbau: Si No
En cas afirmatiu, model/s
 
Dades del venedor
Empresa o Organització
 
País
 
Persona de contacte

En compliment del què disposa l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (en endavant LOPD), Girbau, SA l'informa que les dades proporcionades seran incloses en un fitxer de titularitat de Girbau, SA, i seran utilitzades per poder accedir a la documentació disponible a la web de Girbau i també per a finalitats de màrqueting, vendes i suport. Girbau podrà compartir aquesta informació amb empreses del grup Girbau en altres països per a la mateixa finalitat.

Si desitja exercir els drets d'accés, rectificació o cancel·lació que li concedeix la Llei 34/2002 i la Llei orgànica 15/1999 de protecció de dades, li preguem que ens ho comuniqui a: GIRBAU, S.A. - Crta de Manlleu, km. 1 - 08500 VIC (Barcelona) - webmaster@girbau.com

Vull rebre correus electrònics comercials de Girbau, S.A.
Declaro que he llegit i que accepto aquestes condicions. *